Κρήτη: Πίσω από το σπιρτόζικο βλέμμα η αλήθεια – Οι δυο λέξεις που σαρώνουν το διαδίκτυο


Array
(
)
Το γλυκό κοριτσάκι από την Κρήτη κάθεται στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου και ζωγραφίζει. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας αστυνομικός που πλησιάζει την μητέρα της, στο τιμόνι… Με ένα σποτάκι βγαλμένο από… αστυνομική ταινία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου καλεί όλους τους Κρητικούς να συμμετάσχουν στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στην Κρήτη! Χιου...

Το γλυκό κοριτσάκι από την Κρήτη κάθεται στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου και ζωγραφίζει. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας αστυνομικός που πλησιάζει την μητέρα της, στο τιμόνι…

Με ένα σποτάκι βγαλμένο από… αστυνομική ταινία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου καλεί όλους τους Κρητικούς να συμμετάσχουν στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στην Κρήτη!

Χιουμοριστικό και αν μη τι άλλο ευφυές, το σποτ ξεκινάει με μία γυναίκα οδηγό και ένα κοριτσάκι που… ζωγραφίζει, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα, απ’ ότι φαίνεται τρέχει και έτσι ένας αστυνομικός τη σταματάει για έναν απλό έλεγχο. Τα πράγματα, όμως, από ότι φαίνεται παίρνουν… άλλη τροπή!

Το βίντεο έχει δημιουργηθεί από την ομάδα «Φεβ-ΓάΤΟΙ» και σύνθημά του είναι «Το παιχνίδι ξεκίνησε, μην έχετε εμπιστοσύνη σε κανένα».

To Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και, σίγουρα, με τέτοιο σποτ, έχουμε να περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις!
Η διαφήμιση που έγινε viral

ΦεΒ-ΓάΤΟΙ Αρκαλοχώρι

🎬Το βίντεο από την ομάδα « Φεβ-ΓάΤΟΙ »🤹‍♂️Όπως λένε «Το παιχνίδι ξεκίνησε, μην έχετε εμπιστοσύνη σε κανένα » Ούτε στο ίδιο μας το παιδί;🙈Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018 ΑρκαλοχώριΟμάδα Φεβ🐱ΓάΤΟΙ

Geplaatst door Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου op zondag 4 februari 2018

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε περισσότερα


loading...